Despre BEST WINCH

DIN PASIUNE DE OFF ROAD SI ENTUZIASM AM DORIT SA ADUC IN ROMANIA IN 2011 UN TROLIU CARE SA AIBA UN RAPORT CALITATE/ PRET FOARTE BUN.

Astefel dupa cateva incercari am reusit sa importam si sa gases BEST WINCH. Folosesc in prezent si eu Best Winch si pot sa spun ca in toti acesti ani troliul se tractare Bestwinch 12000 a fost extraordinar , lamasinile de tractare fiind vandute peste 60 de trolii in ultimi 4 ani cu ZERO DEFECTE

Deasemenea pentru cei care doresc un troliu mai evoluat pentru OFF-ROAD 4x4 , oferim si trolii mai profesionale, din gama Kingone si T-MAX (Modele: T-MAX EW-6500 , T-MAX PEW -9500 , Kingone 9.5 , Kingone 12).

Sunt peste 200 de trolii vandute in Romania de catre mine in ultimii 4 ani si au o fiabilitate foarte ridicata toate dintre ele functionand si acum , asta va pot garata si prin faptul ca am achizitionat multe piese de schimb pentru trolii , pe pricipiul "in caz ca trebuie", dar nu am schimbat nimic doar un singur motor in toti cei 4 ani de comercializare.

Deoare calitatea noastra este exceptionala TOTI CLIENTII MEI BENEFICIAZA DE GARANTIA EXTINSA SI REALA , si cei care au cumparat un troliu de la mine in trecut.
Troliaza fara grija - Garantie REALA nu imaginara

24 luni Garantie - releu pornit/oprit , frana , cutie viteza
12 Luni Garantie Motor Troliu
1 (UNA) Luna - Telecomanda Radio , Cablu Otel , Role - Consumabile - se uzeaza normal cand sunt folosite

!! ATENTIE !! Garantia aceasta se aplica si RETROACTIV - Adica pentru TOTI clientii care au cumparat de la mine pana acuma - asa este frumos sa fie
Calinvas 0734745745 0734.745.745